Tuesday, February 15, 2011

3D yang belom cukup masak...

Aku bukan artis 3D dan bukan seorg yang bekerje buat 3D...but dalam course yang aku amek ni memang memerlukan kemahiran ntuk membuat 3D...so nak tak nak kene la buat jugak..so baru2 ni aku ade buat beberape Interior 3D yang actually aku saje2 buat ntuk memepertajamkan skill 3D yang aku takde sebenarnye...ni ade la beberape keping yang aku buat...




2 comments:

Sylvester said...

bleh gak ajar aku sikit pakai 3dmax tue... hehehehe

Hasrul Affandi a.k.a CarbonizerFreak said...

Aku gune Sketchup je ni bro :D

Post a Comment